A legjobb étterem otthon van

A legjobb étterem otthon van

Gyümölcsös-tejszínhabos ketó piskóta

2016. szeptember 24. - LaNe

Hozzàvalók:

  • 4db tojás
  • 1+1 csapott kk steviás eritrit
  • 7dkg mandulaliszt
  • 7dkg lenmagliszt
  • 1 kk sütőpor
  • 1 kk szódabikarbóna
  • 1 tk ecet

 

  • 1cs rebarbara
  • 1tk edesitoszer

 

  •  1 zacskó habtejszín
  • 1 tasak habfixáló
  • 1 tk édesítőszer

 

 A tojàsok sàrgàit egy evőkanal edesitovel habosra keverjuk. A szaraz hozzavalokat osszekeverjuk. A tojasfeherjeket elkezdjuk felverni, amikor mar buborekos egy csipet sot es ecetet adunk hozza. Majd a vege fele a cukrot is. A tojasok tojássárgákat hozzákeverjük a száraz hozzávalókat vessző majd a tojások felvert habját is 175 fokon 30 percig sütjük a rebarbarát megpucoljuk egy evőkanál édesítő szerrel puhára pároljuk ha megsült kihűlt tésztára rátesszük a rebarbara zselé majd 1 zacskó felvert habtejszín is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr1411700463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása