Hozzàvalók:
- 4db tojás
- 1+1 csapott kk steviás eritrit
- 7dkg mandulaliszt
- 7dkg lenmagliszt
- 1 kk sütőpor
- 1 kk szódabikarbóna
- 1 tk ecet
- 1cs rebarbara
- 1tk edesitoszer
- 1 zacskó habtejszín
- 1 tasak habfixáló
- 1 tk édesítőszer
A tojàsok sàrgàit egy evőkanal edesitovel habosra keverjuk. A szaraz hozzavalokat osszekeverjuk. A tojasfeherjeket elkezdjuk felverni, amikor mar buborekos egy csipet sot es ecetet adunk hozza. Majd a vege fele a cukrot is. A tojasok tojássárgákat hozzákeverjük a száraz hozzávalókat vessző majd a tojások felvert habját is 175 fokon 30 percig sütjük a rebarbarát megpucoljuk egy evőkanál édesítő szerrel puhára pároljuk ha megsült kihűlt tésztára rátesszük a rebarbara zselé majd 1 zacskó felvert habtejszín is.