A legjobb étterem otthon van

A legjobb étterem otthon van

Papa töke

2016. július 17. - LaNe

img_20160717_162915.jpg

Hozzávalók:

  • 1 db közepes tök
  • 50 dkg fagyasztott vegyes zöldség (pl. mexikói)
  • 25-50 dkg sült hús 
  • 1 db konzerv vörösbab
  • 1 szelet füstolt szalonna
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg zsíros sajt
  • 2 ek liszt
  • 3 dl tejföl
  • Só 
  • Fűszerek ízlés szerint  (pl. Naturella grill fűszerkeverék) 

Elkeszítés:

A tököt felnégyeljük, magját kivájjuk, héját lehámozzuk, besózzuk, sütőben elősütjük. A vöröshagymát felkockázzuk, a felkockázott szalonnával  lepirítjuk. A felkockázott sült húst és a zöldségeket hozzáadjuk, fűszerezzük, az egeszet összepároljuk. A lisztet a tejföllel kikeverjük, a raguhoz adjuk, majd a közben félig megsült tökbe töltjük. Reszelt sajttal megszórjuk, készre sütjük (kb. 20 perc 180 °C-on). 

img_20160717_162225.jpg

img_20160717_162628.jpg

img_20160717_162746.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lanekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr888896404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása