- 1l paradicsomlé
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- római kömény
- só
- bors
- zsiradék
A hagymát zsiradékon megpirítjuk. Belezúzzuk a fokhagymát, fűszerezzük. Felöntjük a paradicsomlével, szükség esetén hígítjuk. Felforraljuk.
A hagymát zsiradékon megpirítjuk. Belezúzzuk a fokhagymát, fűszerezzük. Felöntjük a paradicsomlével, szükség esetén hígítjuk. Felforraljuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.