A legjobb étterem otthon van

A legjobb étterem otthon van

Mexikói paradicsomleves

2020. szeptember 20. - LaNe
  • 1l paradicsomlé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • római kömény
  • bors
  • zsiradék

 

A hagymát zsiradékon megpirítjuk. Belezúzzuk a fokhagymát, fűszerezzük. Felöntjük a paradicsomlével, szükség esetén hígítjuk. Felforraljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr7911996478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása