A legjobb étterem otthon van

A legjobb étterem otthon van

Zabos Goffri

2020. november 16. - LaNe

Hozzávalók:

  • 2db tojás
  • 2ek cukor
  • 3,5-4dl rizstej
  • 25dkg zabliszt
  • 1cs sütőpor
  • csipet só
  • 1 ek étolaj

 

Elkészítés:

Száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a tojássárgáját, tejet, olajat is hozzákeverjük. Pihentetjük, míg a zabliszt hidratálódik. A tojásfehérjét közben habosra verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a masszához.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lanekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr8916288170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása