A legjobb étterem otthon van

A legjobb étterem otthon van

Pilaf

2016. június 12. - LaNe

Hozzávalók :

  • 2 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma 
  • 2 zsenge cukkini 
  • Fél csomag szárzeller
  • 1 db  kaliforniai paprika
  • 40 dkg barna rizs
  • Bors
  • Curry fűszer (legtöbb ebből kell) 
  • Gyömbér fűszer (kevés) 
  • Növényi zsiradék (pl. kókusz zsír) 

A barna rizst lehetőleg előre (12 órára)  beáztatjuk. A rizst megpároljuk, közben a zöldségeket apró kockákra vágjuk. A hagymát a zsiradékon lepirítjuk, rányomjuk a fokhagymát. Beletesszük a szárzellert, majd a paprikát, végül a cukkinit. Az egészet összepároljuk, majd befűszerezzük, végül összekeverjük a rizzsel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lanekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr408756610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása