A legjobb étterem otthon van

A legjobb étterem otthon van

Töltött csirke

2016. július 31. - LaNe

toltottcsirke_kesz.jpg

Hozzávalók :

  • 1db egész csirke
  • 4-5db vastagabb szelet szikkadt kenyér v. Zsemle
  • 3db tojás
  • Petrezselyem zöld
  • Majoranna
  • Só, bors
  • Grill fűszerkeverék

A kenyeret (zsemlét) hideg vízben jól beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. A tojással és a fűszerekkel összedolgozzuk. A ketté vágott, besózott csirke belsejébe és a bőre alá a masszát betöltjuk. A csirkét zsírral kikent tepsibe tesszük. A maradék tölteléket a hús mellé tesszük. Kevés vízzel felöntjuk, grillfűszerrel megszórjuk. Alufólia alatt félkészre pároljuk (kb. 1 óra), majd fólia nélkül ropogósra sütjük (kb. 20perc).

toltottcsirke_nyers.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lanekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr168925480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása